In de zomer alvast mijmeren over september, als alles weer op gang komt… Wat ga je kiezen om te ontwikkelen, om in te groeien, om plezier aan te beleven? Muziek maken? Muziek beleven? Je vaardigheden vergroten op je oude instrument? Beginnen met een nieuw muziekinstrument? Zingen? Handwerken? Studie wiskunde?

Voor een aantal zaken kun je dan bij Hanny Geerlings terecht; voor les, blokfluit en koorzang. Of voor coaching, en tips en goede raad. Voor informatie even bellen of mailen, en dan nieuwe plannen maken. Voor na de zomer, of voor nu meteen!

Poets je oude blokfluiten op, of schaf een mooie nieuwe aan (vraag wel advies aan een docent of andere deskundige…). Of word lid van een leuk koor (Kooriander, Zangvereniging DES…). Weet je niet zeker, of je durft, kom dan langs voor koorzang-coaching!

Meld je aan voor les in Haren, bij Hanny Geerlings. Samen met deze zeer ervaren docent, werk je aan techniek, zij leert je hoe je je adem het beste gebruikt, en je  werkt aan het ontwikkelen van je muzikaliteit. In overleg ook op andere plaatsen, of aan huis. Individueel les, of in een groepje. Jong en oud.

En wie weet, kun je na een tijdje gaan samenspelen, of koorzingen. Met een pianist, of met gitaar. In een blokfluitensemble, of samen met een andere blokfluiter duetten. Keuze genoeg!

Stuur voor meer informatie een berichtje, of bel: 050 – 5344606

Röntgen-fluit