Een nieuw jaar, wat wil je doen, wat ga je kiezen om te ontwikkelen, om in te groeien, om plezier aan te beleven? Muziek maken…  Muziek beleven… Verdergaan met je oude, of beginnen met een nieuw muziekinstrument? Zingen, in een koor? Poets je oude blokfluiten op, of schaf een mooie nieuwe aan (vraag wel advies aan een docent of andere deskundige…). Of word lid van een leuk koor. Weet je niet zeker, of je durft, kom dan langs voor koorzang-coaching!

Per 1 januari is er weer ruimte voor nieuwe leerlingen voor les in blokfluit en koorzang. Of voor coaching van je ensemble, en voor tips en goede raad. Voor informatie even bellen of mailen! Meld je aan voor les in Haren, bij Hanny Geerlings. Samen met deze zeer ervaren docent, werk je aan techniek, zij leert je hoe je je adem het beste gebruikt, en je werkt aan het ontwikkelen van je muzikaliteit. In overleg ook op andere plaatsen, of aan huis. Individueel les, of in een groepje. Jong en oud.

En wie weet, kun je na een tijdje gaan samenspelen, of koorzingen. Met een pianist, of met gitaar. In een blokfluitensemble, of samen met een andere blokfluiter duetten. Keuze genoeg!

Stuur voor meer informatie een berichtje, of bel: 050 – 5344606

Röntgen-fluit