De twee Blokfluitensembles van Huismuziek Groningen spelen o.l.v. Hanny Geerlings.

Op woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur (elke 14 dagen) repeteert Blokfluitensemble Glimmen, en op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur Blokfluitensemble FlĂ»te Ludique.

Beide ensembles spelen in Atelier Aan ’t Zandpad in Glimmen.

 

Wil je lekker meespelen in een blokfluitensemble, meld je dan aan door een mailtje (zie hieronder). Beide ensembles zijn bijna aan hun maximaal aantal leden; daarom is Huismuziek Groningen van plan een derde ensemble op te richten, en daar is natuurlijk ruimte voor nieuwe leden!

Misschien heb je een tijd(je) niet gespeeld, of ben je toe aan samenspel, dan is dit het moment! Speel je sopraan, alt, tenor, en/of bas, en wil je samenspelen, neem dan contact op.

Er wordt muziek gespeeld uit de Renaissance, de Barok, en bewerkingen van 19de en 20ste-eeuwse muziek. Het gaat om lekker muziek maken, om muzikale ontwikkeling, en zeker ook om ontmoeten en genieten. Laat je inspireren, en kom kennismaken!

Wil je zelf spelen, of ken je iemand die dat wel zou willen, bel dan, of reageer via deze site, of via www.huismuziek.nl/regionaal.

Mail: groningen@huismuziek.nl.

Informatie: 050 – 5344606

Foto: Jos Post

Foto: Jos Post